Javier Fesser, Teresa Perales i l'Obra Social La Caixa, entre els guanyadors dels Premis d'Internet

Els guardons es van lliurar en el marc del Dia d'Internet

Coincidint amb la celebració, aquest divendres, del Dia d'Internet, dimarts es van lliurar a la seu de la Fundació Telefónica, a Madrid, els 24ns Premis d'Internet, que reconeixen "les iniciatives, persones o organitzacions que més han destacat a l'hora de promoure, innovar o facilitar els usos d'internet i les noves tecnologies" en diversos àmbits. 

El 'hacker' Chema Alonso, el consultor Miguel Ángel Florido, el cineasta Javier Fesser, la nedadora paralímpica Teresa Perales i la dissenyadora de moda Maya Hansen es van endur els premis a les millors marques personals en xarxes socials, en les seves respectives categories. Pel que fa a l'estratègia digital, l'Empresa Municipal de Transports de Madrid es va imposar entre les administracions públiques, el BBVA en el camp de les empreses, la revista 'Telos' en l'àmbit dels mitjans de comunicació, l'Obra Social La Caixa entre les ONG i Juguetrónica en l'apartat de botigues online. 

Els premis també van distingir quatre campanyes de publicitat a la xarxa: La Misión es va imposar entre les iniciatives d'acció social, Ruavieja pel que fa als articles de consum, la DGT en la categoria de campanyes institucionals i Numanguerrix en l'àmbit del turisme i els viatges. 

Finalment, pel que fa als guardons d'emprenedoria i investigació, van guanyar Tesla (en l'apartat d'energies netes), eXaccta ('fintech'), Buscando a Supermán (innovació social), Decedario (salut) i Madrid Central ('smart cities'). 

La gala de lliurament dels premis va ser conduïda per la periodista Macarena Berlín i, amb l'objectiu de fer-la més àgil, s'obligava els guanyadors a oferir 'tuit-discursos' d'agraïment, d'un màxim de 260 caràcters. En aquesta ocasió es van presentar 372 candidatures entre les diferents categories. 

Més continguts de