Publicitat
Publicitat

Comunicació

Joan Maria Clavaguera s'incorpora com a director de l'ACN

El periodista Joan Maria Clavaguera ha estat nomenat director de l’Agència Catalana de Notícies (ACN). Substitueix Saül Gordillo al capdavant de l’agència pública de notícies

L'ACN té ja des d'avui nou director. Tal i com havia avançat l'ARA, es tracta del periodista Joan Maria Clavaguera, que recull el testimoni de Saül Gordillo, destituït el mes passat.

Joan Maria Clavaguera, nascut a Riudoms (Baix Camp) l'any 1957, és llicenciat per la Facultat de Ciències de la Informació de la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha treballat a la premsa, la ràdio i la televisió, però és al mitjà radiofònic on ha dedicat la major part del seu temps. Va ser director del Grup d'emissores de Catalunya Ràdio del 1995 al 2002. A aquest mitjà hi va dedicar disset anys de la seva vida realitzant altres tasques professionals vinculades al departament d'Informatius.

També va ser editor i presentador del programa Catalunya Matí, primer coordinador general de Catalunya Informació en fundar-se l'emissora, cap dels Serveis Informatius i, finalment, director del Grup d'Emissores Catalunya Ràdio. Durant aquest mandat es van assolir i consolidar les cotes més elevades d'audiència i de reconeixement públic.

Així mateix, ha treballat al mitjà televisiu, en què ha estat director d'Informatius i actualitat a 8TV, del Grup Godó. Actualment formava part de l'equip de direcció del departament de Periodisme de Blanquerna, on continuarà impartint classes relacionades amb el periodisme radiofònic i l'organització d'empreses periodístiques.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT