Comunicació
Mèdia 09/05/2011

Joan Maria Clavaguera s'incorpora com a director de l'ACN

El periodista Joan Maria Clavaguera ha estat nomenat director de l’Agència Catalana de Notícies (ACN). Substitueix Saül Gordillo al capdavant de l’agència pública de notícies

Redacció
1 min
Clavaguera

BarcelonaL'ACN té ja des d'avui nou director. Tal i com havia avançat l'ARA, es tracta del periodista Joan Maria Clavaguera, que recull el testimoni de Saül Gordillo, destituït el mes passat.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Joan Maria Clavaguera, nascut a Riudoms (Baix Camp) l'any 1957, és llicenciat per la Facultat de Ciències de la Informació de la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha treballat a la premsa, la ràdio i la televisió, però és al mitjà radiofònic on ha dedicat la major part del seu temps. Va ser director del Grup d'emissores de Catalunya Ràdio del 1995 al 2002. A aquest mitjà hi va dedicar disset anys de la seva vida realitzant altres tasques professionals vinculades al departament d'Informatius.

També va ser editor i presentador del programa Catalunya Matí, primer coordinador general de Catalunya Informació en fundar-se l'emissora, cap dels Serveis Informatius i, finalment, director del Grup d'Emissores Catalunya Ràdio. Durant aquest mandat es van assolir i consolidar les cotes més elevades d'audiència i de reconeixement públic.

Així mateix, ha treballat al mitjà televisiu, en què ha estat director d'Informatius i actualitat a 8TV, del Grup Godó. Actualment formava part de l'equip de direcció del departament de Periodisme de Blanquerna, on continuarà impartint classes relacionades amb el periodisme radiofònic i l'organització d'empreses periodístiques.

stats