RÀDIO
Mèdia 29/06/2011

Joan Maria Pou deixa el 'Tu diràs' de RAC1

Ho ha anunciat ell mateix aquest dimecres a la nit, en començar el programa. Continuarà les retransmissions del Barça a l'emissora

Redacció
1 min
Joan Maria Pou

BarcelonaEl conductor del 'Tu diràs' de RAC1, Joan Maria Pou, deixa el programa després de quatre temporades. Ho ha anunciat aquest dimecres a la nit ell mateix, en començar l'espai, a les onze de la nit. De fet, ja havia creat expectació a Twitter a la tarda, en advertir als seus seguidors que havia d'anunciar "una cosa molt important".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Els vincles de Pou amb l'emissora, però, es mantindran, perquè continuarà encarregant-se de les retransmissions dels partits del Barça. "Ho deixo en part per raons personals i en part perquè crec que és el moment, però no deixo RAC1. RAC1 és la meva ràdio i vull que ho continuï sent molts anys", ha puntualitzat. "Encara hem de viure junts molts partits del Barça de Guardiola", ha garantit als oients.

Pou va substituir Jordi Basté quan va passar a fer 'El món a RAC1' als matins. Avui ha donat les gràcies al director de l'emissora, Eugeni Sallent, per haver entès les seves raons per posar fi a aquesta etapa i per poder continuar amb les retransmissions dels partits del Barça. Pel que fa als seus companys, ha posat l'accent en els elogis a Raül Llimós, cap d'esports, el seu "germà radiofònic".

stats