EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 20/05/2011

Joan Maria Pou: "Vaig amb un telèfon 'cutre' i desfassat"

1 min
Pou condueix el Tu diràs  i narra els partits del Barça a RAC 1.

El meu mòbil és de l'era postglacial. És Samsung, però, més enllà d'això, no sé dir-ne res més. L'essència de la meva relació amb els mòbils és que jo els faig servir per parlar i enviar missatges, i per res més. Sóc un troglodita. A més, estic envoltat de gent que es baralla per defensar l'iPhone o la Blackberry, parlen d'aplicacions i d'iPads... i jo vaig amb el meu telèfon absolutament cutre i desfassat. De moment, no m'ha fallat mai, i vaig fent sense cap tipus de problema. Estic convençut que hi acabaré caient. La tecnologia no m'ha cridat mai l'atenció, però reconec que, per la meva feina, em podria ser útil un telèfon intel·ligent. És molt probable que en el futur me'n compri un.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Per feina, truco molt, però sóc molt poc de parlar per telèfon en general. Als SMS sí que els trobo una utilitat, però no crec que n'enviï més de dos o tres al dia. De trucades, amb el mòbil personal, no crec que en faci més d'una o dues. No hi estic enganxat, gens ni mica, sinó que hi tinc una relació molt escarida, amb el mòbil.

Consumeixo molts diaris i molta ràdio. Per la meva feina, esportius com Mundo Deportivo i Sport , i també premsa d'informació general. De la ràdio, escolto pràcticament sempre RAC 1, excepte els caps de setmana al matí, que escolto El suplement de Catalunya Ràdio. Programes de tele, zero. La poso si he de mirar algun partit, i també per mirar sèries o pel·lícules, però en DVD o amb l'iPlus.

stats