Tecnologia
Mèdia 10/10/2011

Jobs va supervisar els plans d'Apple pels propers quatre anys abans de morir

Va establir un full de ruta per als nous iPods, iPhones i iPads de la companyia, i va supervisar la construcció de les noves oficines de l'empresa a Cupertino

Ara
2 min

BarcelonaSteve Jobs va establir els plans de futur dels nous iPods, iPhones i iPads de la companyia abans de morir, la matinada del passat dimecres. Així ho asseguren diverses fonts d'Apple recollides pel diari britànic Daily MailDaily Mail, que subratllen la seguretat de Jobs en afirmar que aquests productes salvarien la companyia en els propers anys. Segons les fonts a les quals ha tingut accés el diari, l'ex-CEO va supervisar durant més d'un any els plans de la companyia pels pròxims quatre anys, entre els quals destaca el projecte de construcció de les noves oficines de la companyia a Cupertino, que acolliran en una mateixa seu els 12.000 treballadors d'Apple.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Jobs també hauria controlat el desenvolupament del projecte iCloud, que permetrà als usuaris d'Apple emmagatzemar tot els material audiovisual i altres documents en núvol –sense necessitat de disc dur-, així com versions actualitzades de l'iPod, l'iPhone, l'iPad i el MacBook, fet que garanteix que se seguiran tramitant noves versions d'aquests dispositius almenys durant els pròxims quatre anys.

Steve Jobs va morir la matinada de dijous passat, després d'una llarga lluita per superar el càncer de pàncrees que patia des de feia més de vuit anys.

Les botigues d'Apple d'arreu del món es van convertir dijous passat en santuaris per recordar Jobs, on els incondicionals agraïen les aportacions tecnològiques de qui alguns consideren l'Einstein del segle XXI. Les xarxes socials també es van omplir amb tota mena de reconeixements pels èxits assolits per Jobs.

S'espera que la biografia de l'ex-CEO i fundador d'Apple es publiqui en català el pròxim 28 d'octubre.

stats