Publicitat
Publicitat

Joel Joan: "Si el Madrid decidís el pressupost del Barça, seria a Tercera Regional, com el país"

Carles Capdevila, director del diari ARA, entrevista l'actor Joel Joan. Junts repassen el seu paper al capdavant de l'Acadèmia de cinema catalana i del futur del cinema en l'era digital però també parlen de la independència de Catalunya, de la televisió actual o de les xarxes socials

Joel Joan explica en una entrevista de Carles Capdevila, director del diari ARA, que l'Acadèmia del Cinema Català està per fer "un acte d'amor entre nosaltres", referint-se als actors, que estimen el cinema fet a Catalunya. Per això, parlen del possible premi Oscar a 'Pa Negre', una situació que, segons l'actor, portaria "la nostra llengua a la primera divisió del cinema internacional".

Tot i que el compensa a escala "humana", Joan reconeix que ser un activista independentista el "perjudica", ja que "a molts mitjans els va la marxa" i sempre li pregunten al respecte perquè el consideren "kamikaze", afegeix.

En la conversa amb Capdevila assegura que té "ganes de fer televisió". Malgrat això, insisteix que 'Porca Misèria' no tornarà i 'Plats Bruts', "encara menys".

Podeu llegir l'entrevista sencera a l' ARA PREMIUM.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT