DIA DE REIS
Mèdia 06/01/2011

La campanya 'Cap nen sense joguina' recapta 30.405 euros

Ràdio Barcelona ha subhastat dibuixos de Jordi Labanda i les botes de Xavi i Iniesta

Acn
1 min

BarcelonaLa 44a edició de la marató radiofònica "Cap nen sense joguina" ha recaptat 30.405 euros per a joguines, que aniran destinades als 13.000 nens de 34 entitats de caire social de Barcelona, dels centres hospitalaris Nen Déu i Sant Pau i el centre d'acollida Sant Josep de la Muntanya de Barcelona. En el transcurs del programa Cap Nen sense Joguina s'han subhastat 53 objectes, dels quals els més valorats han estat dos dibuixos originals de Jordi Labanda –amb 3.500 euros cadascun–, les botes dels jugadors del FCB Andrés Iniesta i Xavi, amb 1.200 euros i 1.250 euros, respectivament, i una samarreta de la selecció espanyola, amb 1.500 euros.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A més, al llarg d'aquesta nit de Reis, centenars de barcelonins han entregat joguines noves per als infants més necessitats.

A partir de dos quarts de nou del matí la campanya finalitza amb una cavalcada especial, que arribarà fins a l'Hospital de Sant Pau, l'Hospital Nen Déu i el centre d'acollida Sant Josep de la Muntanya. La marató radiofònica de la 44a edició de la campanya "Cap nen sense joguina" –organitzada per Ràdio Barcelona-Cadena SER, El Corte Inglés, el Casino de l'Aliança del Poble Nou i l'Ajuntament de Barcelona– ha començat a les nou del vespre i ha finalitzat a les cinc de la matinada.

stats