Jordi Borda, nou adjunt al director de Catalunya Ràdio

Jordi Serra dirigirà el canal 33 i Rosa Cornet serà cap de Gabinet de Direcció de TV

El periodista Jordi Borda s'ha convertit aquest dimecres en el número 2 de l’organigrama de Catalunya Ràdio, en ser nomenat adjunt al director. Treballarà, doncs, colze a colze amb el nou director de l’emissora, Saül Gordillo, en un projecte que busca rejovenir l’emissora. Borda compaginarà les tasques de gestió amb la seva participació davant els micròfons.

A més, Xavier Salvà serà el subcap de la recentment creada àrea de Continguts i que encapçala Santi Faro. Salvà és, des del 2010, cap d’Autopromoció i Disseny Musical del grup d’emissores. Catalunya Ràdio completa la renovació del seu organigrama amb dos nomenaments més: els de Laura Marín i Montserrat Ollé, que són les noves caps de Producció i de Planificació de Continguts i d’Informatius, respectivament. Tot i que no es preveu tocar la graella fins a la temporada que ve, en les properes setmanes s’introduiran alguns canvis per visibilitzar el nou tarannà que es vol que es respiri a l’emissora.

També TV3 va omplir ahir els últims forats del seu organigrama de direcció. Jordi Serra, que ha estat cap de Continguts i Programes de TV3 els darrers 8 anys, ha estat designat nou cap del canal 33, “amb l’objectiu de reforçar l’oferta cultural i documental de la Corporació sota aquesta marca”. Serra és un dels veterans de TV3 i ja havia dirigit anteriorment el 33 i el canal juvenil K3, a banda de ser director i productor executiu del Club Super 3. Finalment, la periodista Rosa Cornet, fins ara cap de Premsa de la Corporació, serà la cap de Gabinet de Direcció d’aquesta nova estructura que encapçala Jaume Peral.

Més continguts de