Comunicació
Mèdia 08/11/2011

Jordi Évole i Jordi Basté, entre els guardonats amb el premi Ondas

El conductor de 'Salvados' rebrà el guardó al millor presentador de televisió. Basté comparteix amb Juan Ramón Lucas el premi a la trajectòria

Ara
1 min

BarcelonaJordi Évole ha guanyat el premi Ondas al millor presentador de televisió per la seva tasca al capdavant de Salvados, segons s'ha anunciat a la roda de premsa celebrada aquest dimarts a la tarda. En categoria femenina, el premi ha estat per a Ana Rosa Quintana.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

També han estat guardonats els periodistes Jordi Basté –presentador d'El món a RAC1– i Juan Ramón Lucas –que condueix En días como hoy a RNE–, als quals s'ha reconegut la seva llarga trajectòria als mitjans.

El despertador de Máxima FM, El gallo máximo, ha estat considerat el millor programa de ràdio, i el millor tractament informatiu d'un esdeveniment ha estat per a "la programació esportiva de cap de setmana de la ràdio espanyola", en un moment en què les transmissions de futbol estan en perill pel cànon que exigeix la LFP a les emissores.

En l'apartat televisiu, el concurs Atrapa un millón ha estat reconegut com el millor espai d'entreteniment, i els informatius de TVE rebran el premi a la millor cobertura informativa.

La gala d'entrega dels guardons tindrà lloc el 30 de novembre al Gran Teatre del Liceu de Barcelona.

stats