EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 13/04/2011

Jordi Hurtado: "Els mòbils estan pensats per morir-se"

1 min
Jordi Hurtado presenta des de fa 14 anys el concurs Saber y ganar .

Em vaig canviant de mòbil perquè se'm van morint. Crec que estan pensats per morir-se. Ara tinc un Nokia, no sé quin model, però no és d'aquests que fan de tot i que, a més, es pot parlar per telèfon. A mi m'agrada que siguin pràctics, que no siguin complicats. Les noves generacions no poden estar sense internet al mòbil, i realment també és pràctic, de manera que imagino que acabaré tenint-ho. Tinc aquella curiositat, però crec que potser també deu crear dependència, i de moment m'estimo més estar així.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

No faig gaires trucades, i m'agrada que siguin curtes. Això d'enrollar-te molt, amb el mòbil, no m'agrada, perquè encara no tinc clar això dels problemes que pot causar, per allò de les radiacions que hi ha al voltant. Sí que l'utilitzo molt amb el mans lliures del cotxe, en què ja no el portes enganxat al cap, i va molt bé perquè aprofites el viatge. No distreu la conducció i és molt pràctic. També trobo que els missatges són molt còmodes i van molt bé, encara que no n'envio gaires. Hi ha dies que no n'envio cap.

Jo sóc d'escoltar molt la ràdio. Em llevo sempre amb la ràdio, quan estic al cotxe sempre escolto la ràdio... De la tele miro els informatius i de vegades algun programa o alguna pel·lícula, encara que acostumen a ser en DVD perquè no hi hagi talls publicitaris. Sempre hi ha aquella estona després de sopar que mires els programes del prime time , i en segueixo alguns, però no gaires.

stats