Mèdia 21/05/2012

Jordi Margarit, premi d'Honor de la Comunicació Local

El periodista radiofònic dirigeix des de fa dotze anys el programa despertador del cap de setmana a RAC1

1 min

El periodista Jordi Margarit i Sanmartí ha estat guardonat amb el. Premi d'Honor de la Comunicació Local que atorga la Diputació de Barcelona. Margarit dirigeix i presenta des de fa dotze temporades el programa 'La primera pedra', el despertador del cap de setmana a l'emissora RAC1. Des de l'any 2000, també és president de la Societat Cooperativa Ràdio Associació de Catalunya, entitat que promou els Premis Ràdio Associació de Catalunya. El lliurament dels Premis de Comunicació Local tindrà lloc el pròxim 8 de juny al teatre Progrés de Martorell.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Jordi Margarit ha estat redactor dels Serveis Informatius de Catalunya Ràdio i col·laborador de la revista El temps, els diaris Avui i El Punt i les emissores Ràdio Juventud de Cartagena, Ràdio 4 i Radio España de Barcelona.

Durant la seva carrera ha dirigit i presentat els programes de Catalunya Ràdio El pont de les formigues i Sal mediterrània, espai que en la primera edició, el 1994, va ser distingit amb el Premi de Ràdio a la Nit de Santa Llúcia, organitzada per Òmnium Cultural.

D'altra banda, Margarit també ha presentat i realitzat els programes Ja som avui i Ofici i benefici i ha estat guionista d'El periodista aficionat i de Catalunya des de l'aire, de TV3. Actualment també col·labora amb el diari digital Rubitv.cat.

En l'àmbit de la gestió, va ser cap de Gabinet de Direcció i coordinador territorial de Catalunya Ràdio i cap dels Serveis Informatius de Ràdio Marina - Cadena 13. Abans havia estat director de Ràdio Rubí i membre fundador de les Emissores Municipals de Catalunya (EMUC).

stats