el mòbil, els mèdia i jo
Mèdia 15/02/2011

Jordi Puntí: "Faig una o dues trucades cada dia"

1 min

El telèfon mòbil no l'utilitzo gaire. De missatges n'envio un de tant en tant, quan juga el Barça, per comentar-ho amb els amics, o quan ho necessito per feina. Potser un parell o tres a la setmana. De trucades en faig més, potser una o dues cada dia, que tampoc són gaires. En rebo unes quantes més, perquè molta gent ja s'ha acostumat a trucar-te al mòbil.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Tinc un Sony Ericsson que vaig escollir perquè és el que fa les millors fotos. De fet, és més càmera que telèfon. Sovint porto un quadern i prenc notes, i fer fotos amb el mòbil és una altra manera de prendre notes. Tot i això, no estic tot el dia fent fotos. En dec fer unes 8 o 10 a la setmana. El millor és que la resolució és alta, de manera que després es poden fer servir.

Sóc molt consumidor de tele i ràdio, tot i que al mateix temps sóc molt selectiu. Tot el que veig és televisió nord-americana a través d'internet o DVDs. De la programació televisiva quotidiana, no sé dir ni què fan.

A la ràdio, puc escoltar alguna tertúlia, però cada vegada menys, perquè han acabat cansant-me. La classe intel·lectual tertuliana s'ha convertit en una paròdia de si mateixa i, per tant, he desertat. En canvi, el que sí que faig és baixar-me coses per podcast . Programes musicals, programes de llibres, entrevistes... Cada dia camino durant una hora per la ciutat, i els escolto amb l'iPod.

stats