Publicitat
Publicitat

EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO

Jordi Robirosa: "No m'agrada parlar pel mòbil"

Tinc un Samsung molt cutre . M'ho diu la meva filla, que és cutre i antiquat. De fet, va bastant malament, i s'hi escolta amb molta dificultat. Però no me'l penso canviar, perquè truco poc, no tinc punts, i me'n vull comprar un de nou.

A mi no m'agrada parlar pel mòbil. Faig una trucada al dia, de mitjana, i puc fer-ne zero. També em truca poca gent. Potser l'agafo quatre o cinc vegades en un dia. Això dels missatges té més gràcia i, de vegades, realment va molt bé, però tampoc n'envio gaires. Potser tres o quatre al dia.

Tenir internet i mail al telèfon mòbil no m'interessa gens. M'ho han proposat, però de moment no m'interessa. Tampoc no tinc Facebook, ni Twitter, ni pàgina web, ni res. No vull tenir-ho, perquè no vull que em robi temps. Hi ha una pàgina de Facebook en què posa que és l'oficial del Jordi Robirosa, però no sóc jo, ni sé qui és. M'imagino que deuen ser uns fans i, com que veig que són bona gent i no m'insulten, no dic res.

Jo sóc un gran lector de diari. Ara mateix, l'única fidelitat que tinc és amb l'ARA. També en compro algun altre, però no és fix, sinó que vario segons la portada. Pel que fa a altres mitjans, m'interessa estar informat. A la ràdio, escolto Catalunya Informació, que és una eina sensacional. En sóc un addicte. De la tele, miro Crackòvia i l' APM , però no sèries ni pel·lícules. No m'agrada el cinema.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT