EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 09/05/2011

Jordi Sellas: "Em vaig canviar l'iPhone per un Android"

1 min
Jordi Sellas presenta el nou programa del 33 'Generació digital'.

Tinc un HTC Magic amb Android. Abans tenia un iPhone, però com que em vaig fer militant d'Android, me'l vaig canviar. És un sistema operatiu molt més interessant, per les aplicacions, especialment totes les que s'integren amb els serveis de Google. Utilitzo totes les oficials: Gmail, GTalk, Google Docs... I lògicament també Twitter i Facebook, que ara les han millorat moltíssim, i Foursquare.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Jo, pel tema professional, ja fa molts anys que treballo molt enganxat al mòbil, i m'hi passo moltes hores. Les factures són cares. Durant els últims 10 anys, però, les converses amb una trucada s'han reduït molt en relació amb les dades. Whatsapp i GTalk m'han solucionat un munt de converses, tot i que continuo parlant molt, perquè sóc de parlar molt. També envio SMS, perquè hi ha molta gent que encara va amb mòbils dels clàssics, que no s'ha passat als smartphones . Molta més de la que ens imaginem. També és cert que molta gent s'ha acostumat als xats i ara, quan envien SMS, n'envien 3 de seguits perquè no estan acostumats a resumir.

Sóc molt actiu a les xarxes socials. Per mi, Twitter és un mitjà més per saber el que passa i el que pensa la gent. És molt útil per relacionar temes i anar-los a buscar, i s'està convertint en una porta d'entrada als temes que m'interessen. A Facebook era dels que hi penjaven fotos i ara fa molt temps que no ho faig. Tot i així, m'interessa molt, perquè hi ha molta gent que només és allà.

stats