Mèdia 10/04/2011

Jordi Sunyer: "Amb un 'smartphone' no podria desconnectar"

1 min
Jordi Sunyer fa les transmissions  de futbol de Segona Divisió a Esport3.

Tinc un Nokia Navigator, dels que porten GPS. Me'l van donar de franc amb els punts ara deu fer uns tres anys i la bateria ja s'està començant a morir. Té connexió a internet i ràdio, i ja no necessito res més. No m'he plantejat comprar-me cap telèfon més sofisticat, perquè tinc un netbook que ja fa el fet quan sóc fora de casa. A més, hi ha moments en què necessito desconnectar i si tingués un telèfon BlackBerry o iPhone em veuria abocat a estar-ne pendent tot el dia.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Fins fa poc només tenia Facebook i el feia servir bastant. Ara, però, utilitzo més el Twitter, perquè permet un contacte més ràpid i, tal com s'ha desenvolupat, el trobo més útil. Jo, per exemple, el faig servir per seguir programes d'esports, jugadors i altres comptes que em poden ser d'utilitat per a la feina. A més, també tuitejo bastant. En els dos o tres mesos que fa que hi vaig entrar, ja he fet més de 900 tuits!

No puc mirar gaire la tele i el poc temps que li dedico acostuma a ser per als esports o els informatius. Pel que fa a la ràdio, al matí poso Catalunya Informació i sempre que puc escolto La competència , que em fa riure moltíssim, i els programes d'esports de la tarda. A més, a casa tinc una ràdio wifi que em van regalar i és extraordinària: hi ha totes les emissores del món i, encara que soni pedant, escolto la Radio 2 de la BBC, perquè m'agrada la música que posen i em va bé per practicar l'anglès.

stats