Jordi Basté seguirà una temporada més al capdavant d''El món a RAC1'

Referma la seva voluntat de continuar un any més a la cadena del Grupo Godó malgrat l'"esgotament" i les "pressions" a les quals assegura haver estat sotmès

Jordi Basté seguirà una temporada més al capdavant d' 'El món a RAC1'. Ell mateix ho ha anunciat en directe aquest dilluns als micròfons del programa.

El periodista ha assegurat que, malgrat "l'esgotament" i les "pressions" a les quals ha estat sotmès aquest any, seria "un error imperdonable" fer canvis "ara", en un moment en què "passaran tantes coses". Així, ha refermat el seu compromís amb els oients que, en l' última onada de l'EGM-Baròmetre, l'han tornat a situar com a líder indiscutible dels matins a la ràdio catalana.

"Ha sigut una temporada esgotadora per molts motius. Arribarem al final fent esses, i a sobre amb la medalla d'or", ha subratllat Basté, alhora que ha assegurat que necessita "unes vacances llargues, molt més que un mes". "Un es planteja si val la pena continuar, perquè la temporada que ve serà pitjor", ha afirmat el periodista, que ha assegurat que tant el programa com ell mateix han rebut "moltes pressions" de diverses bandes. 

Tanmateix, ha refermat la seva voluntat de seguir a la cadena del Grupo Godó almenys un any més, en la que serà la vuitena temporada al capdavant d''El món a RAC1', amb la mateixa "pluralitat d'idees" que, assegura, marca i ha marcat la línia del programa.