Mèdia 05/08/2012

Jorge Javier Vázquez: "Al meu contracte no posa que jo hagi de ser un model per a la societat"

El presentador de Badalona publica una novel·la que compara amb el seu programa, 'Sálvame'

Ara
1 min
Jorge Javier Vázquez presentarà un nou espai que prepara Magnolia per a Telecinco.

BarcelonaAssegura que està cansat de parlar del terme "teleporqueria". "Porto escoltant-lo 15 anys. Llavors, de veritat, és que ja perd tot el sentit. És com quan et diuen moltes vegades 't'estimo'", afirma. A més, recalca que "per molt que ens hi entossudim, la vida és grollera i vulgar".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

"Jo treballo en una cadena comercial i el meu deure és fer un programa que la gent vegi. Al final, la gent et diu cada dia el que vol veure, amb les audiències. Som titellaires, i si la gent no et vol te'n vas a casa teva", es defensa.

"Jo no sóc un model a seguir en res."

Vázquez assegura que "hi ha dues formes de veure 'Sálvame'. Es pot veure com una llista de les notícies roses del dia, o com un retrat de les relacions que s'estableixen entre els col·laboradors del programa. I això és una novel·la, però real".

També revela que les crítiques no l'afecten i opina que s'està sobredimensionant la influència del seu programa: "Quanta gent veu 'Sálvame'? Dos o tres milions de persones. Quanta gent hi ha en aquest país? Estem elevant a la categoria de problema una cosa que és anècdota".

"Per què ens entestem que la televisió hagi de ser un model? En el meu contracte no posa que jo hagi de ser un model per a la societat. Per descomptat, jo no sóc un model a seguir en res", reflexiona.

stats