Mitjans públics
Mèdia 06/03/2012

José Antonio Vera, nou president d'Efe

Fins ara era director de Publicacions de 'La Razón' i tertulià de programes com 'Espejo público', '59 segundos' o 'Herrera en la Onda'

Ara
1 min
José Antonio Vera

BarcelonaEl periodista José Antonio Vera Gil ha estat nomenat nou president de l'agència pública de notícies Efe, segons ha informat la Societat Estatal de Participacions Industrials (SEPI) en un comunicat després de la reunió d'aquest dimarts del seu consell d'administració, durant la qual s'ha acordat aquesta designació. Vera ocupava, fins ara, el càrrec de director de Publicacions de 'La Razón', i era tertulià de diversos programes. En televisió, col·labora als espais 'Espejo público' (Antena 3), '59 segundos' (La 1) i 'Madrid opina' (Telemadrid), entre altres, i també participa en programes de ràdio com 'Herrera en la Onda' o 'La brújula' (Onda Cero). Anteriorment havia estat col·laborador de 'La mañana', de la Cope.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El nou president d'Efe havia treballat també en altres diaris, com 'Sol de España' i 'Abc', i ha estat director del setmanari 'A tu salud verde'.

stats