ESTRENA TELEVISIVA
Mèdia 10/05/2011

José Corbacho reinterpreta els clàssics del cinema

Les escenes més recordades de la història del cinema i de les sèries de televisió més exitoses passaran, des d'aquesta nit, pel sedàs de José Corbacho, que les reinterpretarà en clau d'humor a Palomitas .

Albert Castellví Roca
2 min
Alguns dels personatges protagonistes de Palomitas , amb José Corbacho, caracteritzat de Malamadre, al centre.

Barcelona.Si a la cinematogràfica Celda 211 hi vivia el malvat Malamadre, encarnat per Luis Tosar, a la 212 hi passa els seus dies Julián Muñoz. Si més no, així s'ho han imaginat els responsables del programa Palomitas , que aquesta nit (22.00) farà el seu debut a Telecinco. Es tracta d'un espai d'humor que parodiarà, a través d'esquetxos breus, grans èxits de la història del cinema, des de La guerra de les galàxies fins a Kill Bill i Pretty woman , i sèries televisives com Verano azul , Águila Roja i la d'animació Bob Esponja .

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

José Corbacho i David Escardó dirigeixen aquesta producció d'El Terrat que comptarà amb un gran nombre d'actors, molts catalans, com el mateix Corbacho, Sílvia Abril, Pep Plaza, Miki Esparbé, Octavi Pujades i Miquel Àngel Ripeu, entre d'altres. A més, altres intèrprets com Santi Millán, Jordi Rebellón, Paz Padilla, Paco León, Arturo Valls, Marta Torné i Pablo Carbonell faran cameos en alguns episodis puntuals. El resultat és un amplíssim ventall de personatges de cel·luloide -Morfeu de Matrix , Jack Sparrow de Pirates del Carib , Mary Poppins i Forrest Gump, per exemple- que, en alguns casos, conviuran amb dobles de persones reals. Segons va avançar Corbacho, "Jordi González mantindrà una trobada amb el nen d' El sisè sentit , i Kiko Rivera [concursant de Supervivientes ] untat de fang acabarà trobant-se amb els personatges de Perdidos perquè ja sabem que aquestes illes es comuniquen".

La data d'estrena, a Twitter

Tot i que inicialment s'havia informat que Palomitas s'incorporaria a l'oferta de Cuatro, el grup ha optat finalment per traslladar el programa a Telecinco. La decisió del canvi de cadena es va conèixer fa tot just 10 dies, i la data d'estrena no va transcendir fins dijous, quan José Corbacho va anunciar-la a Twitter. La confirmació va arribar l'endemà a la nit, quan l'actor va visitar el plató de Sálvame deluxe per avançar alguns detalls de l'espai.

D'aquesta manera, l'inici de Palomitas precedirà l'últim capítol de la primera temporada de la sèrie Ángel o demonio , que s'emetrà just a continuació, i s'avança a l'estrena d'un programa de característiques similars que té en espera, i sense data d'emissió anunciada, Antena 3. Es tracta de Señoras que... , que prepara Minoria Absoluta amb els actors Carlos Latre, Josema Yuste, Jordi Rios i David Fernández i que consistirà en una sèrie de gags inspirats en els nombrosos grups de Facebook que fan broma sobre determinats comportaments curiosos de les senyores grans.

stats