Mèdia 06/09/2012

José Ribagorda presentarà un programa sobre restaurants tradicionals

El presentador del 'Telenotícies' del cap de setmana de Telecinco entrevistarà xefs de tot l'Estat

Ara
1 min
José Ribagorda, presentador dels informatius de Telecinco del cap de setmana

BarcelonaEl presentador José Ribagorda, que condueix els informatius del cap de setmana de Telecinco, presentarà, a partir de l'octubre, un programa gastronòmic. Amb el nom de 'Cocineros sin estrella', Ribagorda viatjarà per la Península per visitar xefs de restaurants tradicionals, tal com ha revelat la cadena durant el FesTVal de televisió de Vitòria. Serà un programa setmanal que pretén homenatjar restaurants petits i humils, molt arrelats als orígens i a la seva terra.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El rodatge del programa va començar a principis del 2012 i l'ha produït Ángel Baviano, que està al capdavant de Xanela Producciones. La idea ha estat del mateix José Ribagorda, el qual ja fa temps que mostra la seva faceta de gurmet, tant en el seu blog 'La buena vida', a la web de la cadena de Mediaset, com en el seu Twitter, en el qual piula sobre establiments que visita.

La cadena ha avançat que la primera ciutat on farà parada Ribagorda és Madrid, però que també passarà per Catalunya, Astúries i Andalusia, i altres ciutats com Lleó, Valladolid o Guipúscoa. Telecinco encara no ha assegurat quan s'emetrà el programa però serà un cop per setmana i cada capítol tindrà una durada de 60 minuts. El presentador compaginarà la conducció del 'Telenotícies' de Telecinco amb aquest nou projecte.

stats