TELEVISIÓ
Mèdia 08/02/2011

Lara acusa La Sexta de la manca d'acord amb Antena 3

Després de la fusió entre Telecinco i Cuatro, la previsió és que les altres dues privades espanyoles segueixin el mateix camí

Redacció
1 min

BarcelonaFa mesos que es parla de la previsible fusió entre Antena 3 i La Sexta. El procés està resultant més lent del que va acabar amb la unió entre Telecinco i Cuatro.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Aquest matí, al Foro de la Nueva Economía, a Madrid, el president d'Antena 3, José Manuel Lara, ha acusat els accionistes de La Sexta de no posar-se d'acord entre ells, cosa que dificulta avançar en la fusió: "Els accionistes de La Sexta el primer que han de fer és posar-se d'acord entre ells perquè et trobes amb músiques i passos canviats, et diuen coses diferents". I ha afegit que "moltes vegades et discuteixen temes menors i tens la sensació que no tots volen l'acord, jo no puc posar d'acord els seus accionistes".

Lara s'ha mostrat del tot partidari que les dues cadenes acabin fusionades, tot i que està convençut que si la fusió no prosperés també se'n sortirien sols: "No veig amenaces ni perill per desenvolupar els nostres projectes sols, però seria millor tenir aliances que fessin créixer el nostre espectre. Estem, i ells ho saben, oberts a parlar i negociar, però no ho farem sense sentit, només ho farem si queda una societat sense regnes de taifes".

A banda de la televisió, el president d'Antena 3 ha explicat que estan estudiant fusions amb emissores de ràdio. En concret podria arribar a acords amb la Cope o Punto Radio.

stats