Publicitat
Publicitat

EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO

Josep M. Benet i Jornet: "M'agradaria entrar al Facebook dels altres"

Tinc un Nokia més aviat antic, però ja em serveix i de moment no el penso canviar. L'únic que hi trobava a faltar és que no podia rebre els mails, però ja m'hi han instal·lat una aplicació que ho permet. No els puc respondre ni llegir els adjunts, però amb això ja en tinc prou. El faig servir molt, el mòbil! Sóc molt de trucar i d'enviar missatges, i també rebo bastantes trucades, tot i que, si puc, prefereixo fer servir el fix, que és més còmode.

No tinc cap compte a cap xarxa social. M'assetgen per totes bandes perquè m'hi apunti, però m'hi nego. No m'agrada i penso que no tinc cap vida interessant per haver d'explicar res. El que sí que m'agradaria és poder entrar a Facebooks de gent i llegir què fan els altres. Això seria l'ideal: m'hi passaria estona mirant i mirant! El problema és que per fer-ho jo també n'hauria de tenir. Sé que les xarxes socials són una bona font d'informació, però també són una porta oberta que no saps com es tanca. La intimitat es perd, encara que diguin que no. Potser un dia m'hi donaré d'alta, però amb un altre nom.

No miro gaire la televisió. La poso al vespre una estona, però a vegades l'apago i me'n vaig a llegir, que m'agrada molt. Tinc por que la televisió em prengui la lectura. Hi ha coses que m'agraden molt i segueixo algunes sèries, però normalment espero que surtin en DVD i me les miro llavors, al meu aire. Sé que la ràdio és estupenda i que hi fan coses interessants, però no l'escolto mai.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT