Mèdia 30/08/2012

Josep Puigbó tornarà a TV3

El periodista negocia amb la cadena estrenar un programa d'actualitat

àlex Gutiérrez M.
1 min
Josep Puigbó (Olot, 1958) havia treballat a TV3 entre el 1991 i el 1999.

BarcelonaTV3 i Josep Puigbó estan en converses avançades per firmar el retorn del periodista a la cadena pública, segons ha sabut l'ARA. La intenció és que presenti un programa ja aquesta tardor, però falta decidir-ne el canal –TV3 o el 33– i el dia d'emissió.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Serà un espai vinculat a l'actualitat, probablement amb debat o entrevistes, però això també es tancarà en els pròxims dies, ja que cal avaluar l'encaix amb altres programes de la casa com 'Àgora', 'Singulars' i 'Millennium'.

Puigbó ha estat absent de TV3 d'ençà que se'n va anar el 1999. El seu nom, però, va tornar a l'actualitat aquesta primavera, quan es debatia la reforma dels òrgans de gestió de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). En aquella ocasió, va ser proposat per CiU com a possible membre del consell de govern de l'ens.

Finalment, CiU va retirar el seu nom del cartipàs i el PSC va proposar Xavier Guitart i Josep Vilar com a dos dels sis membres del consell de govern de la CCMA. En tot cas, la seva aparició en aquestes travesses va obrir especulacions sobre el retorn de Puigbó d'alguna manera o altra a la pública catalana, com a compensació pel desgast que l'aparició del seu nom hauria pogut comportar.

Llegiu-ho a l'Ara Premium.

stats