Mitjans públics
Mèdia 23/02/2012

Juan Ramón Lucas nega que hagi de fitxar per TVE

Els últims dies s'havia especulat amb la possibilitat que el presentador del magazín matinal de RNE substituís Ana Pastor a 'Los desayunos'

Ara
1 min
Juan Ramón Lucas

BarcelonaJuan Ramón Lucas no serà el substitut d'Ana Pastor a 'Los desayunos de TVE'. Ho ha assegurat aquest dijous en un tuit en què titlla d'"invent" el rumor que circulava des de feia dies i assegura que "només" deixarà el programa que presenta actualment –'En días como hoy', a Ràdio Nacional– si el fan fora del grup Radiotelevisió Espanyola.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Diversos mitjans havien assegurat aquesta setmana que Lucas era un dels candidats més ben situats per substituir Ana Pastor al capdavant del magazín matinal de TVE. Tot i que de moment Pastor segueix conduint l'espai amb normalitat, tot apunta que la nova direcció de l'ens proposada pel PP en prescindirà. De fet, fins i tot abans de les eleccions del 20-N, un membre del PP havia insinuat a Twitter que Pastor seria acomiadada.

Anteriorment, la periodista havia tingut importants enganxades en directe amb destacats representants del Partit Popular, com María Dolores de Cospedal o Esperanza Aguirre.

stats