Mèdia 03/08/2012

Julio Somoano completa els canvis de l'equip directiu dels informatius de TVE

El cap d'informatius de la pública espanyola ha fet 4 nous nomenaments, entre els quals hi ha el de Jenaro Castro, que dirigirà 'Informe Semanal'

Ara
2 min
De Telemadrid a dirigir  els informatius de TVE

BarcelonaEl director dels serveis informatius de Televisió Espanyola, Julio Somoano, ha completat aquest divendres el seu equip directiu per a la nova temporada de la televisió pública. Sergio Martín ha estat designat director de continuïtat informativa, de manera que es converteix en responsable del Canal 24 hores. Jenaro Castro és el nou director d'informatius no diaris, cosa que li comporta la direcció del programa 'Informe Semanal' i José Gilgado ha estat nomenat director de continguts dels serveis informatius. Per la seva banda, el director de TVE, Ignacio Corrales, ha nomenat Carlos Taboada director del centre territorial de Canàries.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Sergio Martín Herrera té 35 anys, és llicenciat en comunicació audiovisual per la Universitat de Salamanca i ha desenvolupat tota la seva carrera professional a RNE. Fins ara, copresentaba i dirigia el programa 'Esto me suena'.

Jenaro Castro, de 51 anys, és llicenciat en ciències de la informació (periodisme) per la Universitat Complutense de Madrid. Va iniciar la seva carrera professional a la Cadena SER, lloc on va formar part de l'equip de programes com 'Hora 25' i 'Hoy por hoy'. També va ser director adjunt de l'Informatiu '22 horas' i del programa 'Así es la vida'. En l'actualitat, dirigia i presentava 'Semanal 24 horas', que s'emet per Canal 24 horas i el canal internacional de TVE. Jenaro Castro substitueix Alicia G. Montano.

José Gilgado té 40 anys, va començar la seva carrera professional a la Cope, on va ser redactor dels serveis informatius i redactor i presentador de diversos programes. José Gilgado substitueix Matías Montero.

Carlos Taboada Valdés té 56 anys. És llicenciat en ciències de la informació i, a més, és productor de TV. Ha dirigit programes divulgatius i d'entreteniment. Ha estat directiu en àrees de producció i programació de canals privats, públics i de pagament. Compta amb experiència en compra de drets i continguts. Com a productor executiu ha participat en el disseny i la direcció de diversos projectes de TV d'èxit. Ha ocupat llocs directius a Telemadrid, Canal Sur, Antena 3, i, fins fa uns mesos, a Televisión Canaria. Carlos Taboada substitueix Juan Luis Callau.

stats