Mèdia 06/06/2013

Justin Bieber viatjarà a l'espai

El cantant pagarà 140.000 euros per dues hores de viatge i experimentar sis minuts d'ingravidesa

Efe
1 min

LondresEl cantant Justin Bieber pagarà uns 140.000 euros per un viatge a l'espai que durarà dues hores i en què podrà experimentar sis minuts d'ingravidesa.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La notícia l'ha anunciada el propietari de l'empresa que organitza els viatges siderals, Richard Branson. "És genial saber que Justin Bieber i Scooter Braun –el representant del cantant– seran els següents astronautes de Virgin Galactic. ¡Enhorabona, us veig allà dalt!", ha publicat l'empresari a Twitter.

El canadenc complirà un desig que ja havia manifestat anteriorment. Per exemple, el 23 de febrer va publicar a la xarxa social de l'ocell que volia "fer un concert a l'espai" i fins i tot la NASA li va contestar que "potser podrien ajudar-l'hi".

Però serà la companyia Virgin Galactic i no la NASA qui el portarà finalment a l'espai. El viatge es farà en la nau 'SpaceShipTwo', que té la grandària d'un jet privat i que va fer el primer vol de proves tripulat el 2010.

Bieber no serà el primer famós que viatjarà amb aquesta companyia, ja que l'actor Ashton Kutcher també té una plaça reservada. El que no se sap és quan tindrà lloc el viatge. Perquè tot i que Richard Branson va anunciar que els viatges espacials començarien aquest any, la data oficial d'inici dels vols no s'ha confirmat.

stats