JxCat i ERC salven el Govern a risc de fer inviable el Parlament, i quatre notícies més del dia

Les cinc propostes de l'ARA per començar la jornada ben informats 

JxCat i ERC salven el Govern a risc de fer inviable el Parlament

1.

JxCat i ERC salven el Govern a risc de fer inviable el Parlament. Els dos socis de l’executiu ignoren els lletrats de la cambra i tiren endavant les delegacions de vot.  L'oposició avisa que JxCat i ERC posen en perill el Parlament i ja parla d'eleccions anticipades. La CUP demana fer una "reflexió profunda" i anuncia que convocarà la seva militància. 

2.

Nou dades incorrectes del debat de política general al Parlament. Quim Torra i Inés Arrimadas van omplir els seus discursos de xifres. Algunes, però, no eren del tot acurades i no s'ajustaven a la realitat. 

3.

Hisenda aplicarà un impost del 3% a les grans tecnològiques. Ultima la llei que gravarà ingressos per publicitat, ús de dades o transaccions entre particulars. 

4.

Barcelona rep més turistes a l’estiu, però s’hi estan menys dies. Els hotelers lamenten la caiguda de la facturació, que vinculen a la “baixa qualitat” del turisme. 

5.

Un jutge es mofa d'una víctima de violència masclista i l'anomena "filla de puta". El Consell General del Poder Judicial obre diligències contra el jutge, que s'ha apartat del cas.