Mèdia 27/07/2012

Katherine Jackson 'perd' els seus néts

Selena Soro
2 min
Katherine Jackson 'perd' els seus néts

L'escapada a un balneari d'Arizona ha passat factura a Katherine Jackson , la mare de Michael Jackson. Mentre creixien les especulacions sobre on era -un dels seus nebots fins i tot n'havia denunciat la desaparició a la policia-, els fills del Rei del Pop, Prince, Paris i Blanket, de 15, 14 i 10 anys, respectivament, eren sols a la seva casa de Los Angeles.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Davant la prolongada absència de la dona, de 82 anys, un jutge de Califòrnia ha decidit retirar-li la custòdia -que tenia des de la mort de Michael Jackson, ara fa tres anys- i atorgar-la temporalment al tiet dels tres fills del cantant, Tito Jackson (01).

Perry R. Sanders jr., l'advocat de Katherine Jackson, va assegurar ahir a la sortida dels jutjats que tot plegat "ha estat un gran malentès", que Katherine tornava en aquell moment a Los Angeles i que "presentaria de manera immediata la documentació necessària per recuperar la custòdia".

Mentrestant, el jutge ha donat ordre perquè s'informi del canvi de custòdia a Debbie Rowe, la mare biològica dels dos fills grans, i a Diana Ross , cantant i íntima amiga de Michael Jackson, que constava com a responsable dels seus fills en cas que l'àvia no pogués ocupar-se'n.

Instagram i els peus de Rihanna

A banda de les copes amb una beguda glaçada a dins, de la fotografia reglamentària feta des de la finestreta de l'avió i de diverses mascotes amb filtre toaster , hi ha una imatge que no falta mai a Instagram: els peus.

L'última a sumar-se a la moda ha estat la cantant Rihanna (02) . Ella, però, no ho ha fet amb voluntat artística, sinó informativa: s'ha trencat un dit del peu per culpa de l'alcohol. Segons va explicar a The Sun una amiga de l'artista, Rihanna celebrava una festa en un iot privat i, de sobte, una de les ampolles d'alcohol li va relliscar i li va trencar el dit. "No són vacances fins que algú no es trenca un dit del peu!", va tuitejar Rihanna.

400 entrades per als aturats

Julio Iglesias (03) omplirà el seu pròxim concert a Lleó gràcies als aturats de la zona, a qui regalarà les 400 entrades que no ha pogut vendre. Al març Isabel Pantoja ja va omplir el Palau Sant Jordi a base de pernils: per la compra d'una espatlla a 75 euros s'adjuntaven dues entrades per al concert.

Una actriu de cera

Penélope Cruz (04) ja té la seva rèplica de cera al Museu Grévin de París. L'actriu no va acudir als posats, així que l'artista l'ha hagut de fer a partir de vídeos i fotografies.

stats