Mèdia 04/08/2012

Katherine Jackson recupera els néts

Selena Soro
2 min
Katherine Jackson recupera els néts

La mare del cantant Michael Jackson, Katherine Jackson (01) , ha tornat del balneari d'Arizona on descansava i ha recuperat la custòdia dels fills del Rei del Pop -Prince, Paris i Blanket-, que haurà de compartir amb el germà de Michael Jackson, Tito Joe Jackson.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Tot i que Katherine Jackson estava reclosa a l' spa per motius de salut -tenia la pressió alta-, alguns dels seus familiars no ho sabien i un nebot va arribar a denunciar la seva desaparició a la policia. També la filla de Michael Jackson, Paris , havia tuitejat que no se sabia on era la seva àvia.

Davant la prolongada absència de la dona -els nens van quedar-se deu dies sols a casa- el jutge va decidir retirar-li la custòdia i atorgar-la temporalment només a Tito Joe Jackson.

Ara el jutge Mitchell Beckloff considera que "els nens estan ben cuidats per la senyora Jackson, que l'estimen molt i que tenen bones relacions amb Tito Joe Jackson" i per això ha decidit atorgar-los la custòdia a tots dos.

Felipe González es casa

L'expresident espanyol Felipe González (02) , de 70 anys, s'ha casat a Madrid amb l'economista Mar García Vaquero, la seva parella des de feia tres anys, segons va confirmar a El País el mateix González.

L'expresident i García Vaquero, que es porten vint anys i es van conèixer a través d'un exnòvio d'ella, van casar-se en la més estricta intimitat a la Junta Municipal de Retiro. Aquest és el segon matrimoni per a tots dos. La seva família tindrà ara cinc membres: Felipe González té tres fills i Mar García Vaquero en té dos.

Mor Belén Ordóñez

La germana de Carmina Ordóñez, Belén Ordóñez (03) , va morir ahir als 56 anys. Ordóñez ja havia superat un càncer i diverses depressions, però no va poder amb l'emfisema pulmonar que patia des de feia uns mesos. La tieta dels toreros Francisco i Cayetano Rivera va fer la seva última aparició televisiva al juny, amb motiu del seu aniversari. Ordóñez va donar gràcies per complir 56 anys.

Casper Smart i un xou eròtic

L'actual parella de Jennifer Lopez, Casper Smart (4) , s'ho va passar d'allò més bé en un xou eròtic d'ambient. Però no comptava que el seu amic Joshua Lee pengés la fotografia a Twitter. Jennifer Lopez i el ballarí han negat que ell sigui homosexual i estan disposats a portar als tribunals tothom que digui el contrari, perquè segons els seus advocats "són notícies falses que poden causar un dany immens a la carrera professional de la parella".

stats