Publicitat
Publicitat

La mare de Michael Jackson torna a tenir la custòdia dels fills del Rei del Pop, però l'haurà de compartir amb el tiet dels nens, Tito Joe Jackson

Katherine Jackson recupera els néts

La mare del cantant Michael Jackson, Katherine Jackson (01) , ha tornat del balneari d'Arizona on descansava i ha recuperat la custòdia dels fills del Rei del Pop -Prince, Paris i Blanket-, que haurà de compartir amb el germà de Michael Jackson, Tito Joe Jackson.

Tot i que Katherine Jackson estava reclosa a l' spa per motius de salut -tenia la pressió alta-, alguns dels seus familiars no ho sabien i un nebot va arribar a denunciar la seva desaparició a la policia. També la filla de Michael Jackson, Paris , havia tuitejat que no se sabia on era la seva àvia.

Davant la prolongada absència de la dona -els nens van quedar-se deu dies sols a casa- el jutge va decidir retirar-li la custòdia i atorgar-la temporalment només a Tito Joe Jackson.

Ara el jutge Mitchell Beckloff considera que "els nens estan ben cuidats per la senyora Jackson, que l'estimen molt i que tenen bones relacions amb Tito Joe Jackson" i per això ha decidit atorgar-los la custòdia a tots dos.

Felipe González es casa

L'expresident espanyol Felipe González (02) , de 70 anys, s'ha casat a Madrid amb l'economista Mar García Vaquero, la seva parella des de feia tres anys, segons va confirmar a El País el mateix González.

L'expresident i García Vaquero, que es porten vint anys i es van conèixer a través d'un exnòvio d'ella, van casar-se en la més estricta intimitat a la Junta Municipal de Retiro. Aquest és el segon matrimoni per a tots dos. La seva família tindrà ara cinc membres: Felipe González té tres fills i Mar García Vaquero en té dos.

Mor Belén Ordóñez

La germana de Carmina Ordóñez, Belén Ordóñez (03) , va morir ahir als 56 anys. Ordóñez ja havia superat un càncer i diverses depressions, però no va poder amb l'emfisema pulmonar que patia des de feia uns mesos. La tieta dels toreros Francisco i Cayetano Rivera va fer la seva última aparició televisiva al juny, amb motiu del seu aniversari. Ordóñez va donar gràcies per complir 56 anys.

Casper Smart i un xou eròtic

L'actual parella de Jennifer Lopez, Casper Smart (4) , s'ho va passar d'allò més bé en un xou eròtic d'ambient. Però no comptava que el seu amic Joshua Lee pengés la fotografia a Twitter. Jennifer Lopez i el ballarí han negat que ell sigui homosexual i estan disposats a portar als tribunals tothom que digui el contrari, perquè segons els seus advocats "són notícies falses que poden causar un dany immens a la carrera professional de la parella".

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT