Mèdia 02/09/2012

L'ARA porta a les escoles els millors poetes catalans del segle XX

Ara
1 min

BARCELONAA partir del 23 de setembre, l'ARA ofereix als seus lectors la col·lecció Els millors poetes catalans del segle XX . En 41 volums, aquesta col·lecció única recull les obres imprescindibles dels grans autors de la poesia catalana, valenciana i balear de les últimes dècades, i inclou les obres completes de Miquel Martí i Pol, Salvador Espriu, Josep Maria de Sagarra, Maria-Mercè Marçal, Pere Quart, Joan Maragall, Clementina Arderiu i fins a un total de 34 poetes.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Cada diumenge, fins al juny, els lectors de l'ARA podran aconseguir un nou volum amb el diari per 9,95 euros, amb una oferta de 2x1 en els dos primers lliuraments. A més, en fer-se subscriptor de la col·lecció s'obtindrà un 20% de descompte en cada exemplar -un 30% per als subscriptors de l'ARA- i la possibilitat de regalar una altra col·lecció idèntica a qualsevol escola de Catalunya, el País Valencià o les Illes Balears.

Suplement especial per la Diada

L'Onze de Setembre l'ARA s'acompanyarà d'un suplement especial sobre la poesia catalana que, entre altres coses, presentarà un per un els 34 poetes protagonistes de la col·lecció a través d'un padrí que explicarà quina relació ha tingut amb les seves obres. Així, per exemple, Raimon apadrinarà Salvador Espriu; Francesc Ribera, Titot , parlarà de J.V. Foix, i Rosa Regàs donarà la seva visió personal sobre l'obra de Gabriel Ferrater. A més, aquest especial, de 40 pàgines, es fixarà en la projecció internacional de la poesia catalana i proposarà rutes per acostar-se a les obres d'alguns dels autors més destacats.

stats