ARA
Mèdia 20/04/2011

L'ARA presenta una portada commemorativa de la Copa

El diari publica aquest dimecres doble portada: al quiosc, els lectors veuran la portada commemorativa de l'especial de 16 pàgines en motiu de la final de Copa i a l'interior la portada normal destacant la seguretat de la Sagrada Família

Redacció
1 min
portades ara 20 abril

BarcelonaL'ARA obre la seva edició d'aquest dimecres amb el suplement especial de 16 pàgines sobre la final de la Copa del Rei entre el Barça i el Madrid. Així, aquest especial commemoratiu obre amb una fotografia del capità blaugrana, Carles Puyol, i el titular “que guanyi el futbol”. També hi ha espai per una imatge central de l'afició blaugrana i el títol “ara, la copa” acompanya una imatge de la darrera Copa guanyada.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Amb aquesta edició del diari s'hi pot trobar gratis un adhesiu commemoratiu de la final amb el text “m'agrada el Barça. M'agrada el futbol”.

També s'hi destaquen els articles del periodista i corresponsal de TV3, Antoni Bassas, del periodista Xavier Bosch i de l'editor Ernest Folch.

La seguretat de la Sagrada Família, a portada

Però a banda d'aquest primera portada, a l'interior, o el que és el mateix, a partir de la pàgina 8 d'aquest suplement, es podrà trobar l'ARA amb la resta d'informacions del dia. Així, aquesta segona portada porta una gran fotografia de la Sagrada Família com a imatge central i el titular “com fer-la més segura?”. Es precisa que el temple reforçarà la vigilància després de l'incendi provocat.

A la franja superior d'aquesta primera es ressalta el “SOS del Govern als 25 diputats del PSC a Madrid”. En portada també es detalla que cau en picat la venda de cotxes per la fi dels ajuts, una altra donació milionària per a Txernòbil, la guia per marxar tranquil de vacances i s'informa que el Golf de Mèxic i BP no s'han refet del vessament.

Aquesta portada es completa amb els articles de la rectora de la UOC, Imma Tubella, del semiòleg Umberto Eco i del professor de la Universitat de Princeton, Carles Boix.

stats