APLICACIONS
Mèdia 26/04/2012

L’ARA arriba al quiosc per a mòbils i tauletes de Google

Google Currents ja té al seu catàleg inicial més de 400 publicacions com 'Forbes', 'The Guardian' o la PBS

Ara
1 min

BarcelonaL’ARA ja està present a Google Currents, una aplicació que permet llegir notícies i subscriure’s a revistes i mitjans a través de telèfons i tauletes Android, iPhones i iPads. Després d’haver restringit l’ús d’aquest quiosc 'online' als usuaris dels EUA, Google ja l’ha habilitat a Espanya: els usuaris poden descarregar-se l’'app' gratuïtament al mercat d’aplicacions de cada plataforma (Google Play i Apple Store).

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L’ARA ha sigut un dels primers diaris de l’Estat a formar part de Google Currents, que ja té un catàleg inicial amb més de 400 publicacions. 'Forbes', 'The Guardian' o la PBS són alguns dels mitjans que ja han creat edicions adaptades.

A través de Google Currents, els usuaris trobaran tots els continguts en obert de l’ARA. Els que ja disposin de Google Currents al seu dispositiu mòbil o tauleta poden subscriure's a l'ARA a través d'aquest enllaç. Amb Google Currents, el diari continua la seva aposta per estar present a múltiples plataformes de difusió.

L’agregador de notícies de Google permet navegar entre una selecció dels temes més candents i per continguts seleccionats per coneguts experts. També es pot llegir sense connexió a#internet les publicacions preferides que cada usuari tingui al seu compte. Segons Google, és “una nova experiència de lectura”.

stats