NOVA PROMOCIÓ
Mèdia 06/02/2011

L'ARA regala l'àlbum i els DVD del 'Crackòvia'

L'ARA regala a partir de diumenge vinent quatre DVD amb els millors capítols del Crackòvia i un àlbum amb 114 adhesius de tots els personatges del programa d'humor sobre l'actualitat esportiva de TV3.

Ara
2 min
Crackovia, DVD

Barcelona.Les habilitats imitatives dels actors del Crackòvia i la destresa dels responsables de la caracterització han fet possible que la plantilla de personatges del programa superi el centenar. Tot ells tenen un espai a l'àlbum que diumenge vinent regalarà l'ARA, i que es podrà anar completant, cada dia i durant tres setmanes, amb els 114 adhesius que repartirà el diari. Les plantilles del Barça, l'Espanyol i el Madrid, exfutbolistes, jugadors de bàsquet i d'altres disciplines, entrenadors, presidents, periodistes i fins i tot l'ovella Queca quedaran arxivats als prestatges dels lectors de l'ARA.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'àlbum, que es distribuirà gratuïtament diumenge que ve, junt amb el primer DVD i la primera làmina de sis adhesius -els de Víctor Patsi, Luis García, Valdano, Xavi, Maradona i Puyal-, obre amb la salutació d'un dels personatges més entranyables del programa, l'expresident del Barça Josep Lluís Núñez. El comiat, com passa a la televisió, va a càrrec de la parella que formen Johan Cruyff i Carles Rexach. Entremig, els seguidors del Crackòvia trobaran pàgines temàtiques dedicades al Barça, al Madrid i a l'Espanyol, al bàsquet, al motor, als personatges habituals a la llotja del Camp Nou i a programes esportius com Hat trick o Punto pelota . A més, al principi i al final de l'àlbum, hi ha un recull de les frases més cèlebres del programa al costat de les quals caldrà enganxar les imatges dels personatges que les han fet famoses.

Diumenge vinent es repartirà de franc amb l'ARA l'àlbum i la primera làmina. A partir de l'endemà, cada dia, de dilluns a dissabte i fins al 5 de març, el diari regalarà una nova làmina als lectors. En total, 19 làmines i 114 adhesius per completar l'àlbum amb totes les cares del Crackòvia .

stats