Publicitat
Publicitat

DIARI ESPECIAL DE NADAL

El diari regala demà un suplement amb testimonis i articulistes

L'ARA suggereix dotze propòsits (que sí que es poden complir)

El diari de demà -vàlid també per a Sant Esteve- inclou un suplement especial amb dotze idees per fer-se propòsits de cara al 2012. Testimonis i articulistes expliquen com complir-los sense defallir.

El tòpic diu que els propòsits d'any nou no acostumen a sobreviure al gener. Però l'ARA ha trobat dotze idees per a dotze propòsits que sí que són realitzables i els ha aplegat en un suplement especial que es distribuirà amb el diari de demà (vàlid per a diumenge i dilluns). El suplement demostra empíricament que els reptes es poden dur a bon port: per a cada propòsit s'ha buscat una persona que l'hagi complert i expliqui les claus del seu èxit.

Engegar una iniciativa professional, llegir mitja hora cada dia, consumir productes de la terra o fer més esport són algunes de les propostes d'aquest suplement. Els testimonis recollits es complementen amb articles d'opinió de columnistes: Gregorio Luri, Marta Martí, Sara Moreno, Carlos González, Ada Parellada, Frederic Ximeno, Teresa Crespo, Gaspar Hernández, Francesc Vilà, Albert Cuesta, Kilian Jornet i Matthew Tree.

Entre les històries que recull el suplement hi ha la de Rafael Pi, que es va proposar fer una acció solidària i ho va complir: dos dies a la setmana dina al centre d'acollida El Xiprer, de Càritas Diocesana, i ajuda en les tasques de manteniment d'aquest servei social. "Surto amb el cor una mica més ple de vida, però encongit de conèixer unes vides que no han estat gens fàcils", explica aquest químic i agent de patents europees. O Lluís Queralt, que volia buscar-se una nova afició i va optar pel geocaching : un joc de trobar petits tresors casolans que altres aficionats han amagat als indrets més insospitats.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT