COMUNICACIÓ
Mèdia 08/09/2011

Especials 11-S: l'ARA t'explica com ha canviat el món pels atemptats de 2001 als EUA

Dissabte i diumenge. Anàlisi i opinió d'Antoni Bassas, Cristina Gallach, Thomas Friedman. Entrevista a Javier Solana

Redacció
1 min
Les torres bessones en el moment del col·lapse

BarcelonaDeu anys després de la caiguda de les Torres Bessones, l'ARA t'explica aquest dissabte i aquest diumenge, amb pàgines especials, què ha canviat al món arran de l'atac als Estats Units de 2001: des de la planificació de les guerres fins a l'amenaça terrorista global, passant pel concepte de seguretat i el difícil equilibri amb els drets civils.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Dissabte, aquestes 8 pàgines especials inclouran anàlisis d'Antoni Bassas, corresponsal de TV3 als EUA, i de Cristina Gallach, periodista destacada del Consell de la Unió Europea, exportaveu de l'OTAN i de la diplomàcia europea. Comptarem també amb articles de l'analista de The New York Times Thomas Friedman, tots tres firmes habituals de l'ARA. També publicarem un article del secretari general de la Interpol, Ronald K. Noble. I t'oferirem les opinions de Francesc Vendrell, exrepresentant de la Unió Europea i l'ONU a Kabul.

Diumenge, desè aniversari dels atemptats, t'explicarem com quedarà la Zona Zero i com s'ensenya l'11-S a les escoles nord-americanes. A més, publicarem una entrevista a Javier Solana, exsecretari general de l'Aliança Atlàntica, excap de la diplomàcia europea i actualment professor de l'escola de negocis Esade.

A més: ningú no ha oblidat com es va assabentar dels atemptats. I tu, on eres? Els nostres lectors ens ho han explicat. I els periodistes que van haver d'improvisar una intensa cobertura periodística, també.

stats