Televisió
Mèdia 13/06/2012

L'Acadèmia de Televisió premia 'Espai Terra' com a millor format autonòmic d'actualitat

'Bon dia, bonica', de Canal 9, reconeguda com la millor ficció

Ara
1 min
Tomàs Molina és meteoròleg  i presenta 'Espai Terra' a TV3.

BarcelonaEl programa de TV3 'Espai Terra' ha estat reconegut amb un premi Iris per part del consell de l'Acadèmia de Televisió. El consell de l'organisme ha escollit aquest dimarts els espais i presentadors que seran guardonats en la categoria de televisions autonòmiques, i ha decidit atorgar el premi al millor programa d'actualitat al format que dirigeix i presenta el meteoròleg Tomàs Molina.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

També han estat guardonats la telenovel·la de Canal 9 'Bon dia, bonica', com a millor ficció; l'espai de Canal Sur 'La respuesta está en la historia', en la categoria d'entreteniment, i l'especial informatiu de la televisió murciana sobre el terratrèmol de Llorca com a millor espai de notícies. Pel que fa als presentadors, la conductora del programa de Telemadrid 'El círculo', Ely del Valle, ha estat reconeguda en l'apartat de programes, i Juan Manuel Pérez Blanco, de l'informatiu nocturn de Castilla y León Televisión, en l'àmbit d'informatius.

Els premis Iris es lliuraran en una gala que tindrà lloc el dia 4 de juliol, en què es coneixeran també els noms dels guanyadors en les categories estatals. Els finalistes en aquests apartats es van donar a conèixer fa dues setmanes.

stats