MITJANS PÚBLICS
Mèdia 27/02/2012

L'Ajuntament de Badalona deu 90.000 euros als treballadors dels mitjans públics

El deute correspon a una paga extraordinària i el govern municipal es compromet a abonar-lo "quan disposi de liquiditat"

Acn
1 min

BadalonaEls treballadors de Badalona Comunicació, l'empresa que gestiona els mitjans públics de la ciutat, han deixat de cobrar aquest mes de febrer un complement salarial de la seva nòmina, la "quinzena" paga extraordinària. Es tracta d'una deute total d'uns 90.000 euros i, segons explica el govern municipal, aquest impagament es deu a les actuals "dificultats de tresoreria". Asseguren, però, que abonaran el que deuen als treballadors "quan es disposi de liquiditat". Per la seva banda, la plantilla acusa l'alcalde, Xavier Garcia Albiol (PP), d'incomplir la seva promesa: "Va manifestar públicament que mentre duressin les negociacions, respectaria el sou dels treballadors de l'ens públic", li recorden.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Davant aquesta situació, els treballadors de Badalona Comunicació han anunciat que no es tornaran a seure amb el govern municipal per negociar la retallada prevista a l'empresa fins que no cobrin els diners que se'ls deu. La plantilla, a més, ha convocat una concentració dimarts a les sis de la tarda, coincidint amb el ple municipal del pressupost. El ple ha de servir per aprovar els comptes dels mitjans públics de la ciutat, i encara es desconeix si CiU donarà suport a la proposta del PP, que vol reduir la plantilla un 60% i el pressupost un 45%.

stats