Publicitat
Publicitat

Televisió

L'Ajuntament de Vinaròs demana a 'Viajando con Chester' que no utilitzi la forma "Vinaroz"

Recorden que el nom oficial del municipi és Vinaròs des de fa més de tres dècades

L' Ajuntament de Vinaròs ha demanat a la productora del programa 'Viajando con Chester', La Fábrica de la Tele, que es refereixi al municipi amb el seu nom oficial, Vinaròs, en comptes d'utilitzar la fórmula Vinaroz, que apareixia en un dels primers vídeos promocionals del capítol que s'emetrà aquest diumenge. Un dels convidats d'aquesta entrega del programa és l'alcalde d'aquesta localitat del Baix Maestrat, el popular Juan Bautista Juan, que apareixia identificat com a alcalde de "Vinaroz".

"Ens hem posat en contacte amb la productora perquè corregisquen l'error i s'utilitze el nom oficial del nostre municipi, que és Vinaròs, i no Vinaroz, des de 1981", explica en un comunicat el regidor de Cultura, Lluís Gandia. "Som conscients de l'abast i repercussió que pot tenir aquest programa i no estem disposats que aparega mal escrit el nom del nostre municipi", assenyala el regidor, que recorda que l'ajuntament impulsa la campanya 'Som de Vinaròs' "per difondre el correcte ús" del topònim.

El vídeo promocional que mostra la web de Cuatro aquest dimecres al matí no inclou cap fragment de l'entrevista a Juan, i per tant no hi apareix el nom de Vinaròs.

El capítol, que s'emetrà el 9 de novembre a les 21.30, és una edició especial sobre el procés sobiranista català, titulada 'Especial fronteras', en què diverses persones, com el líder d'Unitat d'Aran, un pastor català, un regidor independentista del PP, periodistes o l'alcalde de Vinaròs –una localitat valenciana limítrofa amb Catalunya– opinaran sobre aquesta matèria asseguts sobre un sofà que tindrà una meitat pintada amb la bandera d'Espanya i l'altra meitat amb la senyera.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT