LES AUDIÈNCIES DELS MITJANS

Va ser el mitjà digital en català més visitat durant el mes de gener

L'Ara.cat referma el seu lideratge

Les xifres de l'Oficina de Justificació de la Difusió (OJD) han revalidat el lideratge de l'Ara.cat pel que fa a mitjans en llengua catalana i amplien el seu marge respecte del segon classificat.

L'Ara.cat va aconseguir el mes de gener 570.044 navegadors únics mensuals, un 8,1% més que al desembre. Es consolida així el lideratge en el camp dels mitjans digitals en català que ja va aconseguir el mes passat, quan va començar a ser mesurat per l'OJD. La segona posició del rànquing l'ocupa el 3cat24.cat, amb 395.184 navegadors únics mensuals. Els segueixen l' Avui (373.327), Vilaweb (353.420) i El Punt (316.268). L'edició digital de l'ARA és també la que lidera les categories de navegadors únics diaris, visites i pàgines vistes.

Pel que fa a l'edició impresa del diari, l'OJD no farà públiques les dades de difusió fins a tres mesos després del llançament, com passa amb tots els nous mitjans. Segons les dades de què disposen els editors, l'ARA va vendre una mitjana de 17.429 exemplars diaris durant el mes de gener.

Més continguts de