L'Ara.cat rep el Premi Nacional de comunicació 2013

El jurat en destaca "l'aposta decidida per una redacció abocada de manera integrada a la producció de continguts digitals"

La tretzena edició dels Premis Nacionals de comunicació ha guardonat l'Ara.cat en la categoria de mitjà d'arrel digital. El jurat ha considerat que, "tot i la joventut d'aquest mitjà", destaca per la seva "aposta decidida per una redacció abocada de manera integrada a la producció de continguts digitals que l'han portat al lideratge en aquest àmbit".

També han rebut aquesta distinció l'Agència Catalana de Notícies (ACN), en la categoria de mitjà de proximitat; Toni Clapés, en l'apartat de ràdio; el concurs televisiu 'El gran dictat', en la categoria de programa concurs; les associacions que apleguen mitjans locals i comarcals ACPG-ACPC-APPEC, i Miquel Sambola, en l'apartat de publicitat, per la seva "llarguíssima trajectòria". També s'ha atorgat una menció d'honor al Grup TeleTaxi amb motiu del 30è aniversari del projecte liderat per Justo Molinero.

Els Premis van ser creats l'any 1999 amb motiu dels 75 anys del naixement de la primera emissió regular de ràdio a Catalunya. L'objectiu dels guardons és atorgar un reconeixement a les aportacions més rellevants en el camp de la comunicació a Catalunya, tant si han estat realitzades per professionals com per qualsevol entitat pública o privada. El lliurament dels premis tindrà lloc el 21 de novembre en un acte al Palau de la Generalitat.


Més continguts de