Publicitat
Publicitat

Esports

L''As' denuncia “La UEFA denigra el Madrid a la seva revista oficial”

L'article en qüestió comenta el pas sense gaire èxit de cinc icones del futbol anglès per l'equip blanc, i n'analitza les possibles causes, com ara “la festa excessiva” i “l'ego"

L' As denúncia a l'edició d'aquest divendres que “ La UEFA denigra el Madrid a la seva revista oficial”. L'article en qüestió, publicat al número 49 de la revista Champions, comenta el pas sense gaire èxit per l'equip blanc de cinc icones del futbol anglès -Cunningham, McManaman, Beckham, Woodgate i Owen-, i n'analitza les possibles causes, com ara “la festa excessiva” i “l'ego”. L' As considera l'article “provocador” i qualifica el titular escollit de “burlesc”. El diari subratlla que el màxim organisme del futbol europeu “torna a buscar-li les pessigolles al Madrid” i titlla l'article, firmat per Robert Wilson, de “to groguenc”.

En la mateixa edició d'aquest divendres, l' As publica un altre article on crítica obertament Michel Platini, president de la UEFA, i el que considera “ els seus dards dialèctics" contra el Reial Madrid, aguditzats des del retorn de Florentino a la presidència del club blanc, segons opinió del diari.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT