12 ANYS EN ANTENA
Mèdia 08/02/2011

L''Entrelínies' es reinventa

Després d'una aturada durant la tardor per reformular-se, l' Entrelínies ha tornat a la graella de TV3. Ho ha fet amb Lali Colomé com a directora i amb un nou format: un sol reportatge per programa.

Laia Altarriba
2 min
Entrelinies, Possiblement

BARCELONADes de fa quatre setmanes l' Entrelínies ha tornat a la graella de TV3. "Possiblement alguns espectadors no s'havien adonat que no hi hem estat durant la tardor", explica Lali Colomé, la directora del programa, "perquè l' Entrelínies és una marca que té molts anys, i que tothom ha vist alguna vegada". Però els seguidors més fidels sí que el van trobar a faltar. Des de l'11 de gener el tenen cada dimarts.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La pausa per a aquest programa que ja té dotze anys li ha servit per repensar-se. I el resultat ha estat que dels dos reportatges (fins a tres en anteriors temporades) que acostumava a emetre en cada entrega setmanal, ara s'ha quedat només en un: "Des de la direcció de TV3 van demanar una renovació de l'espai, i els vam proposar dedicar el programa sencer a un sol tema".

I, a més, també hi ha hagut canvi d'enfocament pel que fa als continguts: "Aquest any ja no ens plantegem temes en abstracte com fèiem abans, que construíem les històries a partir d'un tema com podia ser les dones maltractades o l'anorèxia, sinó que el punt de partida és un lloc, i aleshores anem a conèixer durant 24 hores què hi passa a partir de les persones que hi treballen o hi acudeixen".

Nova directora

El replantejament no és l'únic canvi d'aquest veterà programa. També ha canviat de directora. Qui ha assumit aquesta responsabilitat, Lali Colomé, té una llarga vinculació amb l' Entrelínies : "Vaig fer-hi de reportera al principi durant molts anys", explica. Després va saltar a altres espais de la casa: Afers exteriors o No em ratllis . Ara, amb la refundació de l' Entrelínies , ha tingut l'oportunitat de tornar-hi.

Entre '30 minuts' i 'Callejeros'

La directora reconeix que el programa està a mig camí entre el 30 minuts i el programa Callejeros . Tot i que puntualitza que, malgrat que l' Entrelínies comparteix l'espontaneïtat de Callejeros , és molt crítica amb aspectes importants del programa de Cuatro: "Tenen el mèrit d'aconseguir entrar a llocs que sovint són inaccessibles i entrevistar personatges curiosos, però desaprovo la manera com ho fan, ja que no cuiden gaire la realització, ni el muntatge, ni el so, i a més apliquen la política del tot s'hi val".

stats