Publicitat
Publicitat

Recull de portades

"L'FMI certifica la fortalesa del 70% del sector bancari", portada d''El Mundo'

El diari avança que un informe de l'organisme que es publicarà el mes que ve afirma que "els bancs espanyols no tindrien cap problema encara que el PIB caigués un 4%"

El 70% dels bancs espanyols podrien resistir "un escenari de forta recessió", fins a una caiguda del 4% del PIB, segons l'informe que l'FMI farà públic el mes que ve. Ho avança el diari 'El Mundo' en la seva portada d'aquest dilluns. També puntualitza que Bankia és dins el grup del 30% d'entitats que necessiten una recapitalització.

Altres diaris trien aquests títols per a la portada:

  • 'El Periódico': "Merkel dóna oxigen", i afegeix que "la cancellera avala la reforma espanyola i Rajoy promet més austeritat".
  • 'El Punt Avui': "Espanya es trenca", i recull el descrèdit de la marca Espanya a conseqüència de la conjuntura econòmica, que coincideix amb les relliscades de la casa reial i el malestar social.
  • 'El País': "Rajoy descarta un rescat per a la banca i exhibeix el suport de Merkel".
  • 'Abc': "Rajoy aconsegueix inversió alemanya per a Espanya".

Tots els diaris posen a la portada una imatge de la reunió Rajoy-Merkel, amb els equips respectius, en un vaixell turístic que recorre el riu Chicago, ja que tots dos eren a la capital d'Illinois per a la cimera de l'OTAN.

Postveritat

Etiquetes

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT