ARA
Mèdia 02/04/2011

L'accelerada del Govern, a la portada de l'ARA

Artur Mas, Andreu Mas-Colell i Irene Rigau prenen determinacions destacades. També es destaca a la primera plana la situació dels rebels libis, acorralats per Gaddafi

Redacció
1 min
portada 2 abril

BarcelonaTres decisions, tres cares: Mas, Mas-Colell i Rigau obren la primera plana d'aquest dissabte. El president explica a l'ARA per què ha votat en la consulta de Barcelona Decideix. El conseller d'Economia anuncia els bons a particulars per valor de 2.700 milions. I la consellera d'Ensenyament, en una entrevista a aquest diari, adverteix que exigirà més als nous mestres.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La imatge destacada a la portada és la dels rebels libis, que estan acorralats per les tropes de Gaddafi malgrat la intervenció aliada, ara dirigida directament per l'OTAN.

Altres temes reflectits en la primera plana són la mà dura d'Europa contra els lobis i les declaracions de Rodríguez Zapatero, que avui s'enfronta a un comitè federal del PSOE que pot ser clau i que admet que "no es pot ser el millor davanter tota la vida".

Dels articles d'opinió, destaquem el de Joan Majó, el d'Albert Sánchez-Piñol i el de David W. Lesch, historiador de la Trinity University, que reflexiona sobre la figura del president de Síria.

stats