COMUNICACIÓ
Mèdia 03/04/2011

L'adéu de ZP, a la portada de l'ARA

L'entrevista al president de la Generalitat, Artur Mas, i la victòria del Barça, que deixa la lliga mig resolta, són els altres temes destacats de la primera plana

Redacció
1 min
Portada de l'ARA, 03/04/2011

BarcelonaL'adéu de Zapatero al capdavant del govern espanyol és la principal notícia a la portada de l'ARA de diumenge. Després de set anys, el president ha anunciat que no es presentarà a la reelecció i els analistes del diari revisen la seva trajectòria i els interrogants que s'obren amb la seva renúncia.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

També destaca l'entrevista al president de la Generalitat, Artur Mas, que explica les seves idees sobre pacte fiscal, les seves receptes contra la crisi i els següents passos en el camí del dret a decidir.

La victòria del Barça al Madrigal combinada amb la derrota del Madrid davant l'Sporting, que deixa la lliga mig resolta és un altre dels temes importants de l'edició de diumenge, que es completa amb l'ascens dels partits verds a la política europea i l'anàlisi de les revoltes àrabs a través dels ulls de joves que viuen a Catalunya però que són originaris d'aquella altra riba del Mediterrani.

Les opinions d'Umberto Eco i Josep Ramoneda, junt amb l'anàlisi que fa Salvador Cardús sobre el salt que ha fet Jordi Pujol cap a l'independentisme són les més destacades.

stats