COMUNICACIÓ
Mèdia 25/04/2012

L’administrador de Luis del Olmo reconeix que li va estafar tres milions d’euros

Rogelio Rengel va utilitzar els diners per a la seva revista, la desapareguda 'Don Balón'

Ara
1 min

BarcelonaL'administrador del periodista Luis del Olmo, Rogelio Rengel, ha admès davant el jutge que va desviar tres milions d'euros dels comptes del locutor i els va destinar a 'Don Balón', la publicació que Rengel va fundar el 1975 i que va tancar el setembre de l'any passat. Ho va explicar ahir 'El programa de Ana Rosa Quintana', que ha tingut accés a la declaració. L'espai d'Ana Rosa afegeix que Rengel també creava factures falses –per valor de 250.000 euros– i les carregava en una de les empreses de del Olmo per posteriorment cobrar-les ell.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Segons l'espai de Telecinco, Rengel volia confessar-li a del Olmo que li havia robat, però finalment no es va veure amb forces. Per això, va enviar els seus fills a casa del periodista perquè li ho expliquessin tot. Mentrestant, ell es va prendre nou o deu vàliums i una copa de conyac "per oblidar-ho tot", segons informa 'El programa de Ana Rosa Quintana'.

Luis del Olmo va acusar el febrer passat el seu administrador d'haver-li estafat "el 75%" dels seus estalvis. "Sóc probablement el professional que més diners ha guanyat en la ràdio [...] però aquest Rogelio Rengel ha trencat molts somnis meus i m'ha robat tots els diners que he fet en matinades i tardes i anys a la ràdio. Em queden quatre duros comptats", va manifestar del Olmo. El periodista va concloure: "La resta se'ls ha emportat aquest fill de puta. Espero veure'l aviat a la presó".

stats