Mèdia 17/09/2012

Lady Gaga es fa un tatuatge al clatell en directe

A.c.r.
2 min
Lady Gaga es fa un tatuatge al clatell en directe

La presentació d'un perfum no sol ser un acte especialment sorprenent, però quan la creadora de la fragància és Lady Gaga (01) pot passar-hi qualsevol cosa. Això és el que ha succeït aquest cap de setmana a Nova York, on la cantant va presentar el seu primer perfum, Lady Gaga Fame. Com és habitual en ella, el vestuari no va passar desapercebut, i va arribar vestida amb un conjunt totalment extravagant que imitava la forma de l'ampolla del producte que es presentava. Però les sorpreses no es van acabar aquí: durant l'esdeveniment, Lady Gaga es va fer tatuar un angelet, en directe i davant de tot el públic assistent, al clatell, que dies abans s'havia rapat sense explicar-ne els motius. Entre els afortunats que van poder gaudir de l'espectacle hi havia celebrities com Paris Hilton, Lindsay Lohan i Yoko Ono, totes vestides amb un estil que intentava imitar el de la protagonista del dia.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El Gran Wyoming, hospitalitzat

José Miguel Monzón, conegut com El Gran Wyoming (04) , va ser hospitalitzat dissabte a la nit a la localitat gallega de Ferrol com a conseqüència d'uns "forts dolors estomacals", segons fonts de la cadena de televisió La Sexta citades per Efe. El presentador del programa El intermedio havia d'actuar amb el seu grup Los Insolventes al festival Fenerock, que tenia lloc al municipi de Fene, però l'actuació va haver de ser suspesa a conseqüència del seu problema de salut. Segons les mateixes fonts, l'estat de Wyoming no és greu, i s'espera que sigui donat d'alta durant el dia d'avui.

Pattinson, disposat a perdonar

Nou gir en el que sembla que es convertirà en el culebró de l'any, el que protagonitzen els joves actors Robert Pattinson i Kristen Stewart (02) . Segons assegura el diari britànic The Sun , Pattinson s'hauria repensat la seva decisió d'abandonar la que fins aquest estiu era la seva parella, i ara estaria disposat a perdonar-li la infidelitat -que qualifica d'"error estúpid", segons una font pròxima- per intentar refer la relació. A finals de juliol, Stewart va confessar que li havia posat les banyes amb Rupert Sanders -el director de la pel·lícula Blancanieves y la leyenda del cazador , en què ella participava-, la qual cosa va comportar que Pattinson decidís trencar una relació que havia començat gairebé quatre anys abans.

Ryan Gosling es vol casar

L'actor canadenc Ryan Gosling (03) vol casar-se amb la que és la seva parella des de fa prop d'un any, la també actriu Eva Mendes. Segons la revista Ok Magazine , Gosling té intenció de demanar-li matrimoni ben aviat, però ella no hi sembla gaire predisposada: en una entrevista televisiva que li van fer al maig va qualificar el matrimoni de "cosa arcaica i passada de moda".

stats