Publicitat
Publicitat

L'agència Efe es creu que Cristiano Ronaldo perd l'avió de la selecció portuguesa per comprar una pasta

Un blog humorístic ha publicat aquesta notícia simulant declaracions de l'astre portuguès i l'agència ho ha publicat sense contrastar-ho

L'agència de notícies Efe s'ha cregut una notícia publicada a internet per un blog humorístic de Yahoo que assegura que Cristiano Ronaldo es va quedar fora de l'avió de la selecció portuguesa perquè havia anat a comprar-se una pasta.

Malgrat que davant del titular la notícia del blog porta escrit l'epígraf irònic "Future News", l'agència no ha dubtat a publicar-ho, cosa que ha portat els altres mitjans de comunicació esportius a difondre la informació.

Segons el teletip que ha publicat Efe, "el centre informatiu de l'Eurocopa 2012" assegurava que el davanter madridista es queixava: "L'organitzadora del viatge em va preguntar si no em feia res asseure'm a la part posterior de l'avió. Jo ho vaig acceptar [...] i després vaig anar a la cafeteria per comprar-me una pasta i l'avió va enlairar-se sense mi. No és just".

Aquestes suposades declaracions coincideixen perfectament amb les que aporta aquesta humorística notícia penjada a 'Yahoo! Sports'.

Postveritat

Etiquetes

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT