Mèdia 02/12/2011

L'ajust també afectarà 93.000 funcionaris locals, a la portada de l'ARA

La política d'austeritat del Govern, que s'estendrà més enllà del personal de la Generalitat, centra la portada de l'ARA d'aquest dissabte

Ara
1 min
Portada ARA, 3 desembre 2011

BarcelonaL'ajust als funcionaris, que també afectarà els 93.000 treballadors de l'administració pública locals, centra la portada de l'ARA d'aquest dissabte. El diari destaca que la política d'austeritat del Govern s'estendrà més enllà del personal de la Generalitat i arribarà als funcionaris que depenen dels municipis.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El diari d'aquest dissabte remarca també unes declaracions d'Angela Merkel: "La unió fiscal està en marxa". Es complementa la informació de la refundació europea amb el pacte europeu amb l'FMI per a futurs rescats i es destaca que Merkel i Sarkozy acosten posicions per al tractat i que les borses viuen la seva millor setmana.

Intercanvi d'articles

Per celebrar el primer aniversari de l'ARA, i seguint la línia de les mutacions que ha tingut el diari durant aquesta setmana, aquest dissabte hi ha un intercanvi de lloc en els articles d'Albert Om i Tatiana Sisquella, a la contraportada.

A l'ARA d'aquest dissabte:

Ho fem poc: Les parelles mantenen relacions sexuals 1,3 cops per setmana

L'atur s'enfila més i la Seguretat Social podria tenir números vermells

stats